What´s Cooking? Aamanns Frække Fortolkninger is!

img_4020

De fleste forbinder naturligt nok Aamanns med dansk mad og smørrebrød, klædeligt fordrejet og frækt nyfortolket af Adam Aamann, der er indehaver af både Aamanns Etablissement, Aamanns Deli & Takeaway og Aamanns 1921. …Og det er der ganske god grund til, det gør de nemlig rigtig godt, så godt faktisk, at de er hædret med flere fornemme priser for deres versioner af de gamle klassikere.

En anden ting de leger med, især på Aamanns 1921, er det der spændende våde tilbehør. De har det største udvalg af hjemmelavet snaps jeg nogensinde har set – og smagt – og selvom jeg normalt ville vælge en kold bajer til det danske bord, blev jeg forleden glædeligt overrasket til et vinsmagnings arrangement af Grapeshop, på stedet. Vi fik stenbidderrogn på sprødt kylling skind – serveret med hele 2 hvide vine fra henholdsvis Tyskland og Østrig. Og sådan fortsatte det aftenen igennem. Tartar, Tarteletter, Sparerib. Èn servering, to vine. Så kunne vi få en opylder på den vi fortrak. Det blir man både fuld og glad af. Men indrømmet…vi købte en øl til “dessert”, og så var alle hullerne i hvertfald udfyldt, sort of speak. Dette arrangement kostede 700 kr – en umådelig fair pris for både mad og vin.

Det lange af det korte er, at jeg ønsker at dele dette med jer, fordi kvalitet og pris rykker max. Præcis dette event var den sidste i rækken, men der er meget mere hvor det kommer fra, og vil du være opdateret på lignende aftener, ska du blot tilmelde dig deres nyhedsbrev.

Sidste december besøgte jeg stedet sammen med fænomenet Jacob Skyggebjerg, der hader julen og det kan du læse her.

Skærmbillede 2018-06-18 kl. 13.27.19img_4027

Author: SEMI FEMI

Copenhagen Food and culture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s