ALICE – night of noise n industrial

I aften når solen går ned over byens smukke dansende
skinner en anden sol på dig
Hun hedder ALICE og hun har taget stjernerne med
ALICE, Københavns nye kraftcenter for grænsesøgende musik, født gennem en fusion af Global og Jazzhouse, arrangerer i samarbejde med posh isolationPercy Records og Puce Mary, en aften med fire af tidens stærkeste noise- og industrial-navne.
⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛Døre kl. 19 / Koncert kl. 20

Billet i forsalg: 150 kr. inkl. gebyr
Køb billet: http://burl.nu/8ibkbn
Lyt/Se: https://youtu.be/g5pyK1E1Nc8

⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛⊛

Puce Mary

Puce Mary, aka Frederikke Hoffmeyer, har med rødder i miljøet omkring den københavnske Mayhem-scene markeret sig som en af undergrundens vigtigste videreførere af industrial og noise. Med solide udgivelser på labels som posh isolationIdeal Recordings og Ascetic House, har Hoffmeyers massive lydlandskaber og straight forward industrial for længst givet international genklang. Puce Mary har tidligere imponeret med sin dramatiske og følsomme performance på Jazzhouse, og det er en ære at kunne invitere hende tilbage på Alice.

23130988_2008823742477651_9061386251717739377_n

Wetware (US)

New York-duoen Wetware tager dig med på en mørk tur i et industrielt drømmeland, når de leverer en hårdtslående og eksplosiv liveoplevelse i deres fusion mellem industrial, dance og konfrontatorisk performance. Synergien mellem gruppens sanger og performer Roxy Farman og den elektroniske musiker Matthew Morandi (Jahiliyya Fields, Inhalants) har blæst publikum bagover og gjort Wetware til et must see på deres turnéer både i USA og Europa. Debutpladen “Automatic Drawing” landede på Dais Records i år.

19260570_2237353369824506_5391815748600643546_n

Hiro Kone (US)

Med modular synths som hovedinstrument, skaber producer og multiinstrumentalist Hiro Kone, aka Nicky Mao, magiske soundscapes og smukt vibrerende eksperimental techno. Mao bor i New York men er født i Hong Kong, og hendes tilknytning til de to forskellige steder går op i en højere musikalsk enhed. Maos barndomsminder og klassiske musikbaggrund, kommer op til overfladen som fragmenter af livlige lydbilleder midt i det tætte technounivers. Sitet secretthirteen vurderede hendes debut “Love is the Capital”, som hun lavede i samarbejde med Drew McDowall (CoilPsychic TV / PTV3), som en af de stærkeste og mest intense udgivelser i 2017.

John T. Gast x MC Boli (UK/DK)

Alt kan ske i fusionen mellem John T. Gast (Dean Blunt, Inga Copeland) og MC Boli aka Asger Hartvig (Synd Og Skam, Dean Blunt), der allerede har krydset musikalske klinger adskillige gange. Se frem til et menageri af dystre new age-flader, klassiske elementer, post industrial stemning og spoken word under denne live performance, som du med garanti vil trippe over. Det engelske label 5 GATE TEMPLE har duoens debutplade på trapperne. MC Boli står desuden bag Boli Group, som udgiver på posh isolation d. 4 maj.

31180305_1637441109626411_8196228078280638464_o

Author: SEMI FEMI

Copenhagen Food and culture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s