HEIMAT – En forestilling om “Hjem”

BREMEN TEATER 14. Juni kl 19.30 (Gratis)

Hvor og hvordan føler vi os hjemme? Og hvad sker der, når man mister sit hjem, når man forlader det – når det ændrer sig? Dette tema belyser HEIMAT – en forestilling om hjem. Arrangementet er gratis, men billetter skal bestilles via linket her.

18589078_1576846612328335_3047047182302521754_o

HVAD DEFINERER ET HJEM?
Vi har alle et sted, vi forbinder med hjem. Et barndomshjem, et nuværende hjem, en hjemstavn. Men hvad sker der, når ‘hjem’ forandrer sig, forsvinder, eller man må forlade det? Hvordan påvirker det os, og hvordan kan vi føle os hjemme et nyt sted?

Det er nogle af de spørgsmål, teaterforestillingen HEIMAT bygger på. Forestillingen er udviklet af Johan Borups Højskoles Teater- og Scenekunstlinje på baggrund af dialog med unge mennesker, som er flygtet fra deres hjemland, som har boet på gaden eller har været anbragt på opholdssteder. Journalist-linjen har bidraget med artikler og podcasts.

Tak til organisationerne Projekt Udenfor, Baglandet, opholdsstedet Den Gamle Brugs og de mennesker, som har delt viden, tanker og erfaringer med os.


12440371_10153578677177284_3727842479592907442_o

Arrangementet foregår på Bremen Teater, København, onsdag den 14. juni kl. 20-21.30 (døre åbner kl. 19).
Arrangementet er gratis, men billetter skal bestilles online via linket ovenfor.

OM OS IMELLEM
Os Imellem laver 6 arrangementer om året på Bremen Teater. Os Imellems arrangementer undersøger sociale udfordringer og ulighed igennem kunst og kultur. Temaet og form skifter fra arrangement til arrangement, og hvert arrangement udarbejdes med mindst en samarbejdspartner inden for kulturlivet eller det sociale område. Arrangementerne er støttet af Københavns Kommune og har gratis entré. Se tidligere arrangementer på hjemmesiden www.osimellem.dk

FOREDRAG

OM JOHAN BORUPS HØJSKOLE
Johan Borups Højskole er en kreativ højskole i midten af København. Se mere på www.borups.dk

Author: SEMI FEMI

Copenhagen Food and culture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s