SEMI FEMI ANBEFALER: Moon Duo koncert

17157800_10154325081446129_2789162235742990596_oPå onsdag d. 29. Marts, kan du opleve Moon Duo’s psykedeliske lydunivers i Pumpehuset, som i følge Mia – Semi Femi´s  nye gæste musik anmelder og passioneret koncertgænger  – bliver en intens og hypnotiserende guitar- og synth-drevnen krautrock koncert.  

Af: Mia Lisa Spon

Moon Duo består af guitarist og sanger Erik Ripley Johnson fra drone-rockbandet Wooden Shjips  (btw et af mine fave-bands) og hans kæreste, Sanae Yamada på keyboard.

Jeg ved ikke om det har noget at sige, at de er kærester, men der er en stærkt forførende og sexet energi i deres samspil. De gange jeg har hørt dem live, har de hver især stået som i en lukket bobbel omkring deres eget instrument og spillet intenst. Trods dette, formår de at opnå et samspil og en fælles dynamik, der er både inviterende, sexet og hypnotisk.

Jeg hørte dem første gang i kælderen, på det nu lukkede spillested, Drone på Nørrebro. Den tunge, krautede lyd, understøttet af tight beats fra den fyrige trommeslager, John Jeffrey, løb sammen med kondensvandet ned af væggene, i det mørke, varme kælderlokale. Det var en overraskende intens, nærmest lidt ud-af-kroppen-agtig oplevelse.

Jeg så dem igen i sommer i Den Grå Hal, da de som sidste act på Copenhagen Pshych Fest, lukkede det, der i mine øjne, var årets fedeste musikfestival. Her var der højere til loftet og et væsentligt større publikum, men intensiteten og den fortættede lyd, var den samme.

Begge gange har de med deres low key, men samtidigt storslåede, omfavnende performance, slået benene væk under mig og sendt mig på en mental drømmerejse. Det håber jeg også vil ske igen denne onsdag i Pumpehuset.

Jeg håber vi ses derinde!

Billetter http://pumpehuset.dk/koncerter/moon-duo/

Facebook event https://www.facebook.com/events/326307427737245/

Author: SEMI FEMI

Copenhagen Food and culture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s