Women’s March Copenhagen

15965344_10154533243734213_6705376472543742074_n

I dag den 21. januar går vi i København for at vise solidaritet med mennesker i hele verden, for at fremme lighed og beskyttelsen af rettigheder for kvinder, flygtninge og marginaliserede grupper. Women’s March Copenhagen starter ved den amerikanske ambassade i København kl. 14 og slutter ved Christiansborg.

Vandringen i København er inspireret af Women’s March Washington, som finder sted samme dag. Den 21. januar går mennesker verden over for at demonstrere deres modstand mod de fremherskende nationalistiske, racistiske og kvindehadske tendenser. Women’s March foregår i mange byer i USA og i bl.a. Barcelona, London og Ottawa. Få oveblik over alle Women’s March her: https://www.womensmarch.com/sisters

iwd4

 

 

Author: SEMI FEMI

Copenhagen Food and culture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s