CPH PIX: Copenhague – A Love Story

Copenhague – A Love Story

Instr.: Philippe Lesage | Canada, Danmark 2015 | 100 min

I aften kl 19.00 i Cinemateket, er der premiere på Copenhague – A Love Story, med den skønne, talentfulde og helt nyudklækkede skuespillerinde, Victoria Sonne Carmen.

16614a

Fransk-canadiske Philippe Lesages ‘Copenhague – A Love Story’ er en hyldest ikke bare til kærligheden men til København. Victoria og Emil er hænger ud i byen og er kærester og ikke kærester. Det går tiden med, mens Emils ven Philippe, den noget ældre filminstruktør fra Canada, crasher på sofaen, mens han arbejder på sin første film med blandt andet Victoria i en af rollerne. Som den kvikke læser måske har fanget udfolder en gennemført og modig metafilm sig, hvor alle spiller under egne navne, inklusiv instruktøren, der falder for de unges ubekymrethed og ikke mindst skønhed. Det lyder indviklet – det er det slet ikke, for filmen svæver gennem Københavns gader og stræder og ikke mindst byens tilrøgede barer i de sene nattetimer.

Victoria Carmen Sonne leverer her sin første store rolle, filmet et par år før PIX-vinder ‘Eliten’ og Rasmus Heisterbergs ‘I blodet’ – og hun er gudeskøn i filmen, der trækker på lige dele fransk nybølge og amerikansk mumblecore. Mød instruktøren og det danske hold til premieren den 2. november – og tag med videre ud i natten, når vi inviterer til efterfest på Jaguaren på Holmbladsgade (de gi’r en øl på biografbilletten!)

14908312_10154550295040928_6381389636393733415_n

Author: SEMI FEMI

Copenhagen Food and culture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s