VEGA I aften: Todd Terje & The Olsens +Support Christian d’Or

I aften kl 21 glemmer vi kuldens klamme komme, og varmer systemet godt og grundigt op med Todd Terje & The Olsens + sexy support af selveste Christian Madsen aka Christian d’Or, der i sommers udgav sin første soloplade “Tough Soul”som er skrevet og produceret i samarbejde med Niels Bagge. Jeg fangede ham til en lille snak om aftenens optræden på Vega, som i øvrigt bliver hans debut på det legendariske spillested.

20160401_175403_resized

Q+A

Fortæl lidt om din udgivelse “Tough Soul” fra i sommers og tanker bag ?
Det er sange der kredser lidt om de samme planeter som hedder opbrud og splittelse. Den handler om at komme videre, tror jeg. Og så bevæger den sig også lidt i lyd. Den er indspillet over en lang periode, og så bevæger jeg mig jo også selv. Der en slags forløsning igennem pladen. Håber jeg.
Jeg har ladet mig fortælle at dit setup i aften er helt særligt?
Jep, det er barberet helt ned i forhold til på pladen. Det er Niels Bagge (Vinni Who) på guitar og bas, Steven Borth II på sax og lidt synth og mig på vokal. Det er gået hen og blevet sådan en lo fi start 80’er lyd synes jeg. Og så er det jo specielt fordi det er min første optræden på Vega, udover utallige dj sets – og så endda store Vega (ryst i buksen smiley).
Bedste Vega oplevelse som gæst?
Generelt havde jeg bare nogle gode nætter oppe i loungen for 15 år siden, når Storm og Peder og Arne og dem spillede. Mit tøj var stramt,  jeg var funky og jeg dansede rigtig meget!
Men bedste koncertoplevelse må klart være det danske beat rock orkester Orcas, der med deres energiske og autentiske live act, måske rammer titlen som danmarks bedste.
Yndlings bolle numre?
Jeg kan ikke finde ud af at høre musik mens jeg boller, så ender jeg bare med at lytte til musikken og glemme det andet der sker. Men jeg kan anbefale alle at prøve at bolle til titelsangen fra pladen, det sejler lidt på sådan en “vandseng agtig” måde.

 

14462958_1257061081024625_6035172414748626022_n
Bagefter Madsens live act er der elektronisk opturs koncert med Todd Terje, den nu 35-årige norske dj, som er vokset op i Mjøndalen i Norge, som tog de første spæde musikalske skridt som pianist i Oslo, hvor hans potentiale hurtigt blev opdaget af den anerkendte dj og producer, Prins Thomas. Todd Terjes karriere i det norske musikmiljø tog derefter fart, og han blev hurtigt en af nøglefigurerne på Oslos elektroniske klubscene.

En blanding af house, funk, techno og disco har givet Todd Terjes unikke produktioner international anerkendelse. I 2012 fik han for alvor sit internationale gennembrud med nummeret “Inspector Norse”.

Køb Billet

Vega

 

 

Author: SEMI FEMI

Copenhagen Food and culture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s