4 timers mørklagt Autechre koncert

tumblr_odjpbt5xmg1vo0baho1_540

AUTECHRE + support // live in Copenhagen 

Nov 18 2016 22:00

Fuck yeah ….Autechre. Endnu engang har Danmarks hårdeste musikbookerlaug artFREQ ramt totalt plet i deres sublime bookninger!

Det må forventes, at Autechre har accelereret yderligere radikalt med deres ekvilibristisk programmererede rytmik og grænsesøgende sanseforskning udi bit-kaos, volume og mørke. Duoen fra Rochdale, UK, har i hvertfald krævet et minimum på 18 år for adgang til koncerten i Koncerthuset den 18. november. De afslører bla. at koncerten kommer til at foregå i totalt mørke. “Folk der har købt balkon billetter til koncerterne får returneret deres billetter, da de er bange for at folk falder ned”Lars Top Galia/artFREQ

Koncerten med Autechre i november er duoens tredje besøg i Danmark siden starten i 1987. Det er seks år siden, duoen sidst besøgte Koncerthuset i den første elektroniske koncert i Jean Nouvels prisvindende arkitektur. Musikken er sjældent kompromisløs – et techno-bombardement af kompleks digital skønhed for en total mørkelagt koncertsal.
Sean Booth og Rob Brown i Autechre, der præsenterer sig med både techno, electronic, glitch, eksperimental ambient, har i forening med techno-geniet Aphex Twin også selv navngivet en hel genre, nemlig IDM (Intelligent Dance Music).
Autechre er aktuelle med deres spritnye værk ‘Elseq 1-5’. Udgivelsen favner hele fem (5!) albums, med en samlet spilletid omkring de fire (4!) timer og er med digital Autechre-konsekvens udelukkende tilgængelig i digital download form fra Warp
https://www.discogs.com/Autechre-elseq-15/master/1003066

Autechre har i denne omgang ønsket en mere intim ramme for deres performance i Danmark. Valget er faldet på Studio 2, som i konteksten Autechre har en let begrænset publikumskapacitet. Samtidig medbringer duoen selveste Russell Hassewell samt andre DJ-koryfæer som support acts, bla. Andy Maddocks (Gescom)

Intet (INTET!) er efterladt til tilfældigheder når Autechre ruller deres koncertkoncept ud live.

Tix via artFREQ. http://artfreq.com/tickets/
Listen via:https://autechre.bleepstores.com/

Author: SEMI FEMI

Copenhagen Food and culture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s