Artmensch: Forårsudstillingen 2016

Siden 1857 har Charlottenborg Kunsthal, hvert forår, været centrum for denne censureret udstilling, der præsenterer de nyeste tendenser i samtidskunsten. 818 ansøgte i år med værker til udstillingen og 117 slap igennem nåleøjet, og disse smukke værker skal du simpelthen tage ind og se. Det er stærkt, modigt og forfriskende kunst. Igen i år uddeles to priser på udstillingen: den Nationale Solopris og den Internationale Solopris. I år gik den nationale pris til Aase Seider Gernes og den internationale til Jasmina Cibic.

tumblr_o5pwlcfdwy1vo0baho4_540tumblr_o5pwlcfdwy1vo0baho1_540tumblr_o5pwlcfdwy1vo0baho2_540tumblr_o5pwlcfdwy1vo0baho6_1280tumblr_o5pwlcfdwy1vo0baho9_1280tumblr_o5pwlcfdwy1vo0baho10_1280

Deltagende kunstnere: ALPH (DK), Thomas Altheimer (DK/MX), Louka Anargyros (FR), Ana Rita Antonio (PT/NO), Grant Aston (UK), Christina Augustesen (DK), Sergio Augusto (SE), Yinon Avior (IL), Malte Bartsch / Markus Hoffmann (DE), Avon Bashida (DK/US), Anita Beikpour (DK), Hampus Berndtson (DK), Louise Betsholtz / Maja Hvidtfeldt Håkansson / Maria Kristoffersen / Amanda Lyngesen / Tobias E. F. Sandberg / Troels Skov-Carlsen (DK), Claus Bjerre (DK), Lotte Maja Bjerre (DK), Henrik Bo (DK), Sidsel Nielsen Bonde (DK), Trine Bork (DK), Giulia Bowinkel / Friedemann Banz (DE), Christian Bruun (DK), Emelie Carlén (SE), Carin Carlsson (SE), Robert Cervera (ES/UK), Julie Hviid Cetti (DK), Birgitte Christens (DK), Jasmina Cibic (SI/UK), Nuala Clooney (UK), Mary Ann Cvahte (DK), Øystein Dahlstrøm (NO), Frederikke Dalum (DK), Annette Dam (DK), Johan Deckmann (DK), Rickard Ljungdahl Eklund (SE), Erno Enkenberg (FI), Caspar Eric / Antonio Gram (DK), Cathrine Ertmann (DK), Maria Bang Espersen (DK), Simon Fensholm (DK), Mie Frederikke Fischer / Margaux Parillaud (FR/DK), Lasse Gam Folke (DK), Kåre Leander Ringling Frang (DK), Hanne G (DK), Aase Seidler Gernes (DK), Gilbert Gordon (DK), Marija Griniuk (LT/DK), Edgar Haldane (IN), Anne Brandhøj Hansen (DK), Melissa Henderson (SE), Henrik Hentschel (DE/CH), Iben Høj (DK), Mendy Howe (PH/UK), Yuanyuan Huang (CN/DE), Carl Emil Jacobsen (DK), Peter Johansson (SE), Mathias Kessler (US), Jiwon Kim (KR), Melanie Kitti (SE), Kasper Friis Kjeldgaard (DK), Christian Klintholm (DK), Thiemo Kloss (DE), Esmeralda Kosmatopoulos (US), Daisuke Kosugi (JP/NO), Sofia Kouloukouri (CH), Søren Krag (DK), Emma Krantz (SE), Maya Lahmy (DK), Diana Lerrea (ES), Sanghyeok Lee (KR/DE), Søren Lilholt (DK), Jessica MacMillan (US), Tyler Mallison (US/UK), Sebastian Mejia (CO/DE), Julia Mejnertsen (DK), Ellen Möckel (DE), Ellen Karin Mæhlum (NO), Dorte Naomi (DK), Achilles Nasios (SE), Janne Nes (NO), Mette Norrie (DK), Nicholas Norris (US/DE), Carolina Nylund (SE/MX), Litten Nystrøm (DK/IS), Frederik Næblerød / Casper Aguila Christoffersen (DK), Morten Sylvest Nøhr (DK), Sarah Oakman (DK), Lucas Odahara (BR/DE), Marie Louise Omme (US), Lorna Otero (PR), Jonas Palm (DK), Steven Pedersen (US), Lærke Posselt (DK), Marco Philipsen Prahm (DK), Jesper Bo Rasmussen (DK), Franziska Reinbothe (DE), Gabriel Rico (MX), Karin von Schantz (DK), Franz Schmidt (DE), Susanne Schwieter (DE), Ida Settergren (DK), Hedvig Skjerdingstad (NO/DK), Maria Sparre-Petersen (DK), Yngvild Sæter (NO), Ada Bligaard Søby (DK), Jeppe Søndergaard (DK), Rune Bering Sørensen / Rune Noël (DK), Bolette Søs (DK), Kenichiro Taniguchi (JP), Emilie Thalund (DK), Martin Thaulow (DK), Charlotte Thrane (DK), Tomas Thøfner (DK), Mogens Ulderup (DK), Mirimari Väyrynen (FI), Filip Vest (DK), Lotte Westphael (DK), Jonas Paul Wilisch (DE), Lene Wolters (DK) og Maikie Macleod Worning (DK).

Værkerne på Forårsudstillingen 2016 er udvalgt af en international jury bestående af: FOS (kunstner, DK), Molly Haslund (kunstner, DK), Anders Abraham (arkitekt, DK), Anton Alvarez (designer, SE) og Thorsten Sadowsky (kurator, CH).

tumblr_o5pwlcfdwy1vo0baho3_1280

Published by

SEMI FEMI

Copenhagen Culture Cuteness Control

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: